fbpx

Nieuwe trailer voor S2 van Star Wars’ rebelse kloon squadron The Bad Batch

Ik ben niet echt een fan van anime- en/of animatieseries in het algemeen. Maar om de een of andere reden kan ik Star Wars: The Bad Batch wel smaken. Het goede nieuws voor mij en andere fans is dat er een tweede seizoen komt. Nu weten we ook wanneer…

Dat werd het voorbije weekend tijdens de Star Wars Celebration bevestigd via een nieuwe trailer. Het tweede seizoen van de animatieserie wordt verwacht de komende herfst.

Het tweede seizoen lijkt een sprong gemaakt te hebben in de toekomst want sommige personages lijken wat ouder in deze trailer. De trailer toont eveneens verschillende nieuwe locaties die de Bad Batch zal bezoeken, zoals een oceaanplaneet gevuld met gigantische krabachtige wezens.

We zien ook een aantal van de nieuwe en terugkerende personages. Commandant Cody (Dee Bradley Baker) zal een rol spelen in het verhaal, net als Gungi, de Wookie Jedi. Beide personages speelden een belangrijke rol in de “Clone Wars” TV serie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: