fbpx

EA Sports FIFA 22 Pro League Team of the Season onthuld

Thibaut Courtois mag dan al de beste doelman ter wereld zijn, toch zal je hem niet zien in dit lijstje. EA Sports FIFA heeft de elf spelers bekendgemaakt die zijn geselecteerd voor het FIFA 22 Pro League Team of the Season.

Het volledige team is aangekondigd op de socialmedia-kanalen van de Pro League en is één van de aankondigingen in het EA Sports FIFA-seizoen waar de fans ieder jaar het meest naar uitkijken.

EA Sports FIFA Team of the Season viert het beste van het beste, spelers die het hele seizoen consequent hebben gepresteerd voor hun teams. De elf spelers in de Pro League TOTS-selectie zijn per direct beschikbaar in FIFA Ultimate Team.

De volledige selectie bestaat uit:

 • GK Jean Butez
 • LB Sergio Gómez
 • CB Christian Burgess
 • RB Daniel Muñoz
 • LM Faïz Selemani
 • CM Hans Vanaken
 • CDM Vinicius Souza
 • CAM Xavier Mercier
 • RW Junya Ito
 • ST Charles De Ketelaere
 • ST Deniz Undav

Als je dieper wil graven, dan kan dat op de officiële TOTS-website.

Ik herinner jullie er graag aan dat je als PlayStation Plus-abonnee FIFA 22 nog een paar dagen gratis kan binnenhalen. Laat die kans dus zeker niet liggen!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: