fbpx

Bethesda’s Indiana Jones zou dan toch geen Xbox exclusive zijn

Sinds de overname van Bethesda door Microsoft/Xbox wordt algemeen aangenomen dat de meeste games van het huis Xbox exclusive zijn. Al lijkt dat voor Indiana Jones een tikkeltje anders te zijn.

Het is reeds een flinke poos geleden dat Indiana Jones mocht opdraven in een eigen game, namelijk het in 2009 verschenen Indiana Jones and the Staff of Kings.

Dankzij Bethesda en ontwikkelaar MachineGames komt daar gelukkig verandering in. Nu Nathan Drake met pensioen is, is er geen beter moment om Indiana weer in de picture te plaatsen.

Maar het plan was origineel om Indiana Jones exclusief op Xbox uit te brengen, maar volgens Windows Centrals Jez Corden zou het spel niet exclusief voor Xbox zijn. Op de vraag van co-host Rand al Thor of het spel “exclusief voor Xbox” is, antwoordde Corden simpelweg “dat is het niet”. Dat vertelden beide heren in een aflevering van de Xbox Two Podcast.

Of de man het bij het rechte eind heeft, dat zal de toekomst uitwijzen. Maar er is dus hoop voor de PlayStation gamers. Van mij mag het spel zeker op beide consoles verschijnen, en op Xbox zelfs bij launch op Game Pass. Maar ja, wie ben ik…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: