Launch trailer voor Spec Ops: The Line-ontwikkelaar Yagers The Cycle: Frontier

Spec Ops: The Line was een verdomd goede game, die je absoluut moet spelen. Ik vind het nog steeds jammer dat er geen sequel komt. Gelukkig bleef ontwikkelaar Yager niet bij de pakken zitten, en dus kunnen we vanaf 8 juni aan de slag met hun nieuwste project, genaamd The Cycle: Frontier.

The Cycle Frontier is een free-to-play first-person PvPvE extraction shooter die ons meeneemt naar een buitenaardse planeet waar een radioactieve storm het grootste deel van de bevolking heeft uitgeroeid.

Het is jouw taak om vanuit de relatieve veiligheid van een ronddraaiend station naar de oppervlakte van de planeet af te dalen en grondstoffen te verzamelen terwijl je in leven probeert te blijven.

Kijk uit voor bloeddorstige beesten, een dodelijke radioactieve storm en andere spelers die tot de tanden bewapend zijn,” luidt de beschrijving van het spel. “Ga alleen op zoek naar rijkdommen, vorm een team met vrienden en sluit tijdelijke allianties met vreemden – of ga op jacht en steel hun buit voor jezelf. Jij neemt de beslissingen: welk pad te nemen, welk doel aan te pakken, welk gevecht te kiezen of te vermijden, en wanneer te ontwijken.”

Of om het met de woorden van de bekende YouTuber JackFrags te zeggen: “The Cycle is a shockingly good game now…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)