fbpx

Dit zijn de specs om games te streamen via PS Plus Premium op je pc

PlayStation 5

Eerder deze week vertelden we al dat er bij Sony gewerkt werd aan een PSN-launcher voor pc. Vandaag kunnen we jullie vertellen wat de specs zijn om games te streamen via PS Plus Premium op je pc.

Dat heb je dus goed gelezen: PS Plus Premium biedt je de mogelijkheid om games op pc te streamen én te spelen zonder dat je een PlayStation-console nodig hebt. Hieronder dan ook de specs waaraan je pc moet voldoen om van deze feature gebruik te kunnen maken:

Minimum:

  • Windows 7 (SP 1), 8.1 or 10
  • Core i3 2.0 GHz
  • 300 MB of available storage
  • 2 GB of RAM
  • Sound card; USB port

Recommended:

  • Windows 7 (SP 1), 8.1 or 10
  • 3.5 GHz Intel Core i3 or 3.8 GHz AMD A10 or faster
  • 300 MB or more of available storage
  • 2 GB or more of RAM
  • Sound card; USB port

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d