fbpx

Destroy All Humans! krijgt Clone Carnage Standalone DLC

Destroy All Humans

Als gamer is het onze taak om buitenaardse invasies af te wenden, zombies af te knallen, kortom keer op keer de wereld te redden. Maar in Destroy All Humans! is het plezante dat je net het omgekeerde mag doen: de mensheid een kloot aftrekken…

Als er een buitenaardse rakker is die wel op mijn sympathie kan rekenen, dan is dat het buitenaardse krapuul Crypto. Lekker mensen de duvel aandoen, hun hersenen stelen en zoveel mogelijk mensen op alle mogelijke manieren pesten.

Ik ben dan ook aangenaam verrast dat deze titel na heel wat jaartjes binnenkort kan rekenen op een standalone DLC, genaamd Clone Carnage.

Deze nieuwe, op multiplayer gerichte DLC bevat 4 speltypen, 6 kaarten en multiplayer voor maximaal 4 spelers. Er is zelfs split-screen couch co-op voor de liefhebbers van lokale multiplayer. Je kan zelfs je eigen Crypto aanpassen voordat je het online tegen elkaar opneemt.

Voorlopig is er nog geen releasedatum bekend.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d