Call of Duty: Modern Warfare 2 verschijnt op 28 oktober

Call of Duty Modern Warfare 2

Via een originele trailer heeft Activision de releasedatum voor Call of Duty: Modern Warfare 2 onthuld. Het vervolg op Call of Duty: Modern Warfare uit 2019 zal verschijnen op 28 oktober van dit jaar.

In de trailer werd de releasedatum bekendgemaakt door het tonen van stukjes artwork op tankers en scheepcontainers die samen het beeld van ‘Ghost’ vormen, één van de populairste personages uit de Call of Duty franchise. Ook toont de trailer beelden van Captain Price, John “Soap” MacTavish, Kyle “Gaz” Garrick en een nieuw personage genaamd Alejandro Vargas. Samen zullen deze personages Task Force 141 vormen.

Hoogstwaarschijnlijk zullen we tijdens de komende weken meer info en beelden over de game krijgen. Dit zou kunnen tijdens het Summer Game Fest of tijdens Microsoft’s Xbox en Bethesda Showcase. Activision, de uitgever van Call of Duty: Modern Warfare 2, werd zoals iedereen intussen wel weet overgenomen door Microsoft. Deze laatste heeft al bevestigd dat Call of Duty in de toekomst zal blijven uitgebracht worden op PlayStation.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.