Het Mario Kart 8 Deluxe – Seasonal Circuit Benelux keert terug

Mario Kart 8 Deluxe

Het Mario Kart 8 Deluxe – Seasonal Circuit Benelux was het voorbije jaar een groot succes! Voor Nintendo reden genoeg om nu zaterdag een nieuw seizoen in gang te trappen.

De organisatoren hebben geluisterd naar de feedback van de spelers en dit jaar voeren ze een aantal veranderingen door waardoor het nog leuker wordt om mee te doen. Zo worden de lege plekken dit keer opgevuld door CPU waardoor het toegankelijk wordt om punten te verdienen en prijzen te winnen.

Ook zijn er meer én unieke prijzen te winnen:

  • Platinum Punten: Race je de volle 16 races uit tijdens een cup? Dan ontvang je 50 Platinum Punten. Deze kun je onder andere op je Nintendo Switch en in de My Nintendo Store gebruiken om unieke beloningen te ontvangen.
  • Gouden Punten: De top 20 spelers bij iedere Cup ontvangen naast de Platinum Punten ook nog eens 1000 Gouden Punten. Deze kun je besteden in de Nintendo eShop.
  • Exclusieve merchandise: Als kers op de taart hebben we voor alle winnaars van iedere cup zeer exclusieve merchandise te winnen! Tijdens de Spring Cup kun je een Nintendo Switch-opberghoes met exclusief ontwerp winnen.

De Spring Cup start zaterdag 28 mei en duurt van 19u00 tot 20u00. Meer info op de officiële website.

De toernooicode om mee te doen is: 3789-1590-4043

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)