Temtem 1.0 heeft releasedatum beet

Velen kennen Temtem niet, al staat de game reeds geruime tijd op mijn radar. De game combineert MMO-aspecten, een leuke cartoony stijl én gameplay die héél veel mee heeft van de latere Pokémon-games. Bestaan er zelfs mensen die geen fan zijn van dit concept?

De game leeft momenteel op PlayStation 5 en Steam in een Early Access-bubbel, maar daar komt binnenkort verandering in. Op 6 september verschijnt de 1.0-versie van de game; de officiële release laat ons zeggen. Vanaf dan wordt de game ook beschikbaar gesteld op Nintendo Switch en Xbox Series X&S.

Om dat alles te vieren werd een leuke trailer in elkaar geknutseld én werd een fysieke collector’s editie voorgesteld die voor het eerst weer eens de moeite is om te kopen. Jammer genoeg bevat de editie de game niet, wat wel meer gebeurt de laatste tijd. Hoe dan ook is de kans groot dat het diorama binnenkort op ondergetekende zijn nachtkastje pronkt.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.