Tiny Tina’s Wonderlands-DLC Glutton’s Gamble nu beschikbaar

De kleinste en de jongste van de bende, maar wel die met de grootste mond? Zo zou ik Tiny Tina durven omschrijven. De fans lusten er duidelijk pap van en dus is het tijd voor extra content. Die krijg je in de gloednieuwe DLC die nu beschikbaar is.

Net als in de andere Mirrors of Mystery krijg je in Glutton’s Gamble de kans om een moeilijkere dungeon te trotseren en loot van een hogere rang te verzamelen om je te helpen de main story uit te spelen. Je kunt je vaardigheden testen in deze pittige, herspeelbare uitdaging, terwijl Vesper het op zichzelf staande verhaal vertelt over de oorsprong van Imelda.
 
Vesper en haar Mirrors of Mystery zijn te vinden in de Dreamveil Overlook, net buiten Brighthoof in de Overworld. De vijanden binnenin hebben een basislevel van 13, en schalen naar het level van je Fatemaker daarboven, waardoor de Mirrors of Mystery een waardige, herspeelbare uitdaging zijn, of je nu nog aan het begin staat van je Fatemaker’s quest of als je jezelf hebt gesmeed in de vlammen van de moeilijkste Chaos Levels.

Maar wees voorzichtig, want als je sterft in een Spiegel van Mysterie, word je uit het kijkglas getrapt; je zult opnieuw moeten beginnen als je Imelda wilt laten zien wie de baas is.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)