Nieuwe MultiVersus cinematic trailer onthult Tasmanian Devil, De IJzeren Reus en Velma

MultiVersus

Warner Bros. Games heeft een nieuwe MultiVersus cinematic trailer vrijgegeven waarin Tasmanian Devil a.k.a. Taz (Looney Tunes), De IJzeren Reus (The Iron Giant) en Velma (Scooby-Doo) worden onthuld.

Al deze personages zullen deel uitmaken van het steeds groter wordende roster voor de free-to-play platform fighter videogame.

De trailer laat een clash tussen verschillende personages zien, met het uitzinnige gedrag van Taz in combinatie met de luchtvaardigheid van De IJzeren Reus, terwijl ook de scherpzinnige probleemoplosser Velma wordt bevestigd, terwijl ze de strijd aangaan met een groot aantal helden en persoonlijkheden, van Batman (DC) en Shaggy (Scooby-Doo) tot Bugs Bunny (Looney Tunes) en Arya Stark (Game of Thrones), en nog veel meer.

Vandaag is ook aangekondigd dat de MultiVersus Open Beta in juli 2022 zal verschijnen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)