fbpx

World Of Warcraft: The Fury of the Sunwell launch trailer

Sinds 2004 weet Blizzards World of Warcraft menig, ik bedoel hier miljoenen, spelers te boeien. Sommigen spelen het spel dagelijks, anderen af en toe, en sommigen verlaten het spel en keren later (niet) terug. Als je graag terugkeert naar het prille begin, dan moet je zeker WoW Classic spelen.

Ook ik speel World of Warcraft sinds het begin, maar terugkeren naar Classic (ook al heb ik het even gespeeld) doe ik niet meer. Dat gaat me allemaal, zeker vergeleken met nu, veel te traag. Toen was dat plezant en wisten we niet beter maar met LFG en andere handigheidjes speelt het wel lekkerder nu vind ik persoonlijk.

Maar bon, voor de liefhebbers van Classic, waaronder mijn die hard WoW Classic-speler zoon Keanu is er nu The Fury of the Sunwell.

Het lot van Quel’Danas rust in een heilige bron van onnoemelijke kracht. Verover de Sunwell en maak een einde aan de invasie van Kil’jaeden, geholpen door de corrupte prins Kael’thas. De Fury of the Sunwell update is nu live in Burning Crusade Classic.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: