Evil Dead: The Game vanaf vandaag beschikbaar op pc en consoles

Evil Dead: The Game

Als je een horrorfan bent, op zoek naar een coöp game om samen te spelen met je al even horrorfan zijnde vrienden, dan zit je met Evil Dead: The Game volgens ons wel goed.

Dit spel, dat gebaseerd is op de gelijknamige horrorfilmklassiekers, zal zeker voor de nodige rillingen zorgen tijdens het spelen. En dan bedoelen we niet rillen van de kou, maar wel van de ijzingwekkende spanning…

Werk als een team van vier overlevenden om Deadite onder de kont te schoppen en de gemene Kandarian Demon te verbannen. Of word zelf de Demon en gebruik zijn bezetenheidskrachten om de goeden dood te stoppen en hun zielen op te slokken!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)