Need for Speed Mobile gameplay duikt op

Need For Speed

Naast een Need for Speed game op pc en consoles is er ook een mobiele versie in ontwikkeling blijkbaar. Van die mobiele versie is er gameplay opgedoken op het internet.

In een gameplay clip, die gepost werd door de bekende leaker Shaun Weber, die zo’n 46 seconden duurt zien we twee voertuigen, namelijk een Lamborghini Aventador en een Mclaren door de straten scheuren.

Verder zou de game ontwikkeld worden door de Chinese gigant Tencent op de Unreal 4-engine. Hou er echter rekening mee dat het om een vroege versie zou gaan en er nog werk aan de winkel is qua grahics. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)