fbpx

Jurassic World Dominion-website laat je dino’s over de hele wereld volgen

Jurassic World Dominion

Op 10 juni kunnen we gaan kijken naar de derde telg in de Jurassic World-saga, getiteld Dominion. Om die film te promoten pakt de filmmaatschappij Universal uit met een leuke promostunt onder de vorm van een interactieve website.

Op die website, Dinotracker.com, kan je dino’s volgen. De locaties waar ze geleefd zouden hebben, de plekken waar ze gevonden werden en dit alles aangevuld met leuke info waaronder filmpjes en audiofiles. Ga dus op zoek naar je favoriete dino’s en ontdek waar ze in het echte leven gespot werden.

Voor de dinofans zeker het checken waard. Absoluut!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: