Microsoft lijkt te bevestigen dat Ubisoft+ naar Xbox Game Pass komt

Ubisoft Franchises

Er doen reeds een paar maanden verhalen de ronde dat Xbox Game Pass er naast EA Play ook Ubisofts abonnementendienst Ubisoft+ zou bijkrijgen. Een van de voorlopers hiervan is trouwens Rainbow Six Extraction. Maar hoe zit het met de rest?

Wel, het zou best wel eens kunnen dat Ubisoft+ er sneller bijkomt dan we zouden vermoeden. Dat is toch wat sommigen durven aan te nemen nadat bij een recente Xbox Insider-update met betrekking tot de Xbox App voor Windows-preview het volgende werd meegegeven: “Nieuw in de update is “verbeterde zoekresultaten voor alle PC Game Pass-titels, waaronder die van EA Play en Ubisoft“.

Ubisoft+ zou worden toegevoegd aan PC Game Pass, en uiteraard ook Xbox-consoles. Misschien krijgen we meer te horen/te zien tijdens de Microsoft Xbox en Bethesda showcase volgende maand.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)