Elden Ring ging reeds 13,4 miljoen keer over de toonbank

Elden ring

Het minste wat je kan zeggen van Elden Ring is dat het, zeker voor de fans van het genre, een instant classic is. Ook ik ben ondertussen aardig in de ban van deze game die me reeds menig uur wist te entertainen. En ik ben precies niet de enige zo blijkt.

Ook bij uitgever Bandai Namco zullen ze tevreden zijn van de verkoopsresultaten van FromSoftwares nieuwste telg. Elden Ring ging sinds zijn release op 25 februari 2022 maar liefst 13,4 miljoen keer over de toonbank.

En dat zijn nog maar de cijfers tot en met de maand maart inbegrepen. Meer dan waarschijnlijk zullen de verkoopscijfers op dit moment nog flink wat hoger liggen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)