Netflix serveert ons een nieuwe trailer voor Love, Death + Robots Volume 3

Love, Death + Robots is fantastisch, zeker als je een gamer bent of fan van animatie-, scifi- of CGI-reeksen. De reeks is zo populair op Netflix dat we binnenkort een derde deel, Volume 3 mogen verwachten.

Van dat derde volume heeft Netflix ons nu een nieuwe trailer geserveerd, eentje die opnieuw zo intrigerend is dat we er nu al zin in hebben.

De Emmy-winnende geanimeerde anthologie Love, Death + Robots keert terug met een derde volume, geproduceerd door Tim Miller (Deadpool, Terminator: Dark Fate) en David Fincher (MINDHUNTER, Mank).

Terreur, verbeelding en schoonheid worden gecombineerd in negen nieuwe afleveringen die zich uitstrekken van het blootleggen van een eeuwenoud kwaad tot een komische apocalyps. Opzienbarende korte verhalen van fantasy, horror en science-fiction worden verteld met de kenmerkende humor en visuele inventiviteit.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)