Doctor Who heeft zijn nieuwe Doctor beet

Doctor Who Tardis

Doctor Who, dat sinds jaar en dag op de Britse zender BBC wordt uitgezonden, is de langst lopende sci-fi serie ter wereld. De eerste aflevering werd uitgezonden op 23 november 1963 en daarin speelde William Hartnell de allereerste Doctor.

Ondertussen zijn we sinds 2018 met Jodie Whittaker aan nummer dertien aanbeland en is de tijd rijp om de veertiende Doctor aan het werk te zetten. Hierover deden al enkele maanden geruchten de ronde en de knoop lijkt dan ook te zijn doorgehakt

Via zijn officiële Twitterkanaal kondigde de BBC aan dat Ncuti Gatwa de rol zal vertolken van de Doctor. Wie naar Sex Education op Netflix heeft gekeken, herkent de man ongetwijfeld als Eric Effiong.

Vanaf wanneer we Gatwa aan het werk zullen zien, is op dit moment nog niet bekend.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.