WEDSTRIJD | WINNAARS duotickets voor The Ledge

The Ledge

Op 11 mei brengt WW Entertainment de spannende thriller The Ledge uit. Hierin verandert een klimavontuur van twee vriendinnen in een angstaanjagende nachtmerrie.

De winnaars werden random uitgeloot en krijgen hun tickets snel thuisgestuurd!

  • RG uit Bilzen
  • TM uit Schellebelle
  • SVW uit Aalter

Niet gewonnen? Geen zorgen! Hou onze website in de gaten, want binnenkort gooien we opnieuw met coole prijzen!

Nadat Kelly de moord op haar beste vriendin op camera heeft vastgelegd, wordt ze het volgende doelwit van een groep vrienden die niets uit de weg gaan om het bewijsmateriaal te vernietigen, samen met iedereen die hen in de weg staat. Vrezend voor haar leven begint Kelly aan een verraderlijke klim op een steile bergwand. Haar overlevingsinstinct wordt op de proef gesteld wanneer ze vast komt te zitten met de moordenaars op slechts enkele meters afstand…


Wij mogen drie duo’s gratis en voor niks naar de bioscoop sturen. Het enige wat je hoeft te doen is deel te nemen aan onze wedstrijd en een kaarsje of drie branden.

Tip van het huis: zorg dat je ons volgt op onze sociale mediakanalen, want dat geeft je extra winstkansen bij de loting.

Veel succes!

Deze wedstrijd loopt tot en met zondag 8 mei 00u00. Eén deelname per (email)adres. De winnaars krijgen hun prijs thuisgestuurd.Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.