Pragalicious Podcast #032 | Star Wars-liefde, Call of Duty-haat en Chewie Chewbacca-steak

In deze 32e episode vieren Praga, RoMa & Kevin May The Fourth met een heuse Star Wars-special! Hoe zijn ze verliefd geworden op de reeks? Wat zijn hun favoriete films, games en karakters? Hoe zien ze de toekomst van de franchise?

Verder hebben ze het over de remakeproblemen van Prince Of Persia, ouders die hun kinderen dezelfde namen geven, Guardians of The Galaxy, MILFs die moddervechten, kokosnoten op de barbecue, ontcijferen het geheim van tartaar en Chewie Chewbacca-steak.


Stuur ons je vragen, dilemma’s en opmerkingen via podcast@pragalicious.com.01:33 – Komt het ooit nog goed met de remake van Prince Of Persia? De game krijgt nu een nieuwe ontwikkelaar.
04:31 – Opnieuw een grote overname: Embracer Group neemt grote brokken van Square Enix over.
09:59 – De volgende Call Of Duty heet Modern Warfare 2 en dat kan het brein van RoMa niet aan.
16:10 – De grote Pragalicious May The Fourth Special!
46:45 – De suggesties van het huis


Je kan de podcast beluisteren via volgende kanalen:

➤ Spotify
YouTube
Google Podcasts
➤ Apple Podcasts
➤ Soundcloud
➤ TuneIn

Abonneer je en krijg meteen een melding wanneer nieuwe afleveringen online staan!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.