Is de launch van Resident Evil Re:Verse nabij?

Als we de Tweet van Gematsu mogen geloven, is de launch van Resident Evil Re:Verse nabij. Nadat de multiplayer game vorig jaar al een rating had gekregen voor PlayStation 4, Xbox One en PC, kreeg het dit nu ook voor Stadia wat zou kunnen suggereren dat de game binnenkort verschijnt.

De game zou oorspronkelijk tijdens de zomer van 2021 gelanceerd worden maar werd tot nader order uitgesteld. In april van dit jaar werden er drie beta tests gehouden waarvan de eerste te kampen had met technische problemen.

In de game besturen vier tot zes spelers Resident Evil-personages die elk over hun eigen wapens en vaardigheden beschikken. Dit in de vorm van een Deathmatch. De bedoeling is dat elke speler virusmonsters verzamelt die over de map verspreid liggen. Eenmaal gedood, wordt de speler getransformeerd in een monster en kunnen ze andere spelers aanvallen. Het type monster waarin de speler verandert, wordt bepaald door het aantal virusmonsters dat deze verzameld heeft.

Resident Evil Re:Verse is gratis beschikbaar voor iedereen die Resident Evil: Village heeft gekocht.

Voorlopig is het nog even wachten op een officiële verklaring van Capcom.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.