Tom Clancy’s The Division 2 krijgt nieuwe content en gratis weekend

Ah, The Division 2 is nog steeds alive and kicking, en iedereen mag dat weten! Het ideale moment dus om dit weekend gratis aan de slag te gaan mat de game en de nieuwe content te ontdekken.

De volgende update voor Tom Clancy’s The Division 2 lanceert op 12 mei en introduceert seizoen 9: Hidden Alliance en een nieuwe PvE-modus: Countdown. Het nieuwe seizoen is beschikbaar voor alle The Division 2 Warlords of New York-eigenaars. Ook krijgt The Division 2 een gratis weekend van 13 tot 15 mei voor alle beschikbare platformen.

Seizoen 9 introduceert een nieuwe vijand en gaat verder met het verhaal van The Division. Spelers moeten informatie verzamelen en het opnemen tegen vier hooggeplaatste True Sons voordat ze Captain Lewis onder ogen kunnen komen. Seizoen 9 is één van de drie seizoenen die gepland staan voor dit jaar.

Ook krijgt The Division 2 er een nieuwe intense coöp-modus bij. In Countdown worden maximaal acht spelers naar een energiecentrale gestuurd en moeten ze binnen 15 minuten de centrale stabiliseren om een lockdown te voorkomen. De agenten, verdeeld over twee teams van vier, beginnen op verschillende locaties en moeten samenwerken om de uitdaging tot een goede einde te brengen.

De update introduceert ook nog de nieuwe functie: expertise én tal van nieuwe wapens en uitrusting. De expertise-functie geeft spelers de mogelijkheid om op een nieuwe manier hun uitrusting te verbeteren met upgrades voor onder meer schade en bepantsering. Spelers kunnen hun expertise verhogen door eender welk item in de game te gebruiken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)