Darth Vader duikt op in Elden Ring

Elden Ring

Vanmorgen werd er weer een fantastische aflevering van onze podcast online gesmeten. Aangezien het vorige week ‘4th of May’ was, stond deze aflevering volledig in het teken van Star Wars. Elden Ring is ook al maanden sterk bezig, en de twee modders drs32 en Xelerate hebben deze twee hypes met elkaar gecombineerd.

Via Nexus Mods hebben de twee modders een mod gepubliceerd, waarmee je in de Lands Between keet kan schoppen als niemand minder dan Darth Vader. Door de skin van de Rivers of Blood katana, kan je de lightsaber hanteren van de Sith Lord. Hierdoor zou dit wel enkel mogelijk zijn via de versie op PC.

Er zou ook gewerkt worden aan een Darth Maul mod, waarmee je dan weer met de dubbele lightsaber aan de slag kan gaan. De dubbele lightsaber kan je nu al gebruiken in Elden Ring. Het sterke Godskin Peeler wapen wordt hiervoor gebruikt.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.