Paramount+ werkt aan nieuwe Jackass-serie

Jackass Forever

Fantastisch nieuws voor de fans van de Jackass-crew want Paramount+ zou werken aan een nieuwe reeks rond de populaire waaghalzen.

Dat is toch wat het Amerikaanse Variety de wereld heeft ingestuurd. Volgens hen zou de zender werken aan een reboot van de serie die groot en populair werd tijdens de hoogdagen van MTV.

De reden voor die goesting is niet ver te zoeken: de recente film was namelijk een gigantisch succes aan de kassa.

Gebaseerd op het succes van ‘Jackass Forever,’ werken we samen met de makers om de samenwerking voort te zetten met een nieuwe serie, die nog meer belachelijke capriolen rechtstreeks naar Paramount+ brengt,” zei Paramount Global CEO Bob Bakish dinsdag tijdens de Q1 earnings call van het bedrijf.

We zijn alvast benieuwd naar de nieuwe fratsen van Johnny Knoxville en zijn kornuiten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)