Het door WipEout geïnspireerde Redout 2 verschijnt 26 mei

Goed nieuws voor de fans van razendsnelle scifi races want Redout 2, zwaar geïnspireerd door de legendarische classic WipEout, verschijnt nog deze maand.

Ontwikkelaar Saber Interactive bevestigde dit nieuws met een gloednieuwe trailer waaruit nogmaals blijkt hoe zwaar deze titel, en ook zijn voorganger natuurlijk, de mosterd haalde bij WipEout.

Deze zogenoemde anti-gravity racegame verschijnt dus op 26 mei met in het pakket maar liefst 36 circuits. Al deze tracks kunnen ook in omgekeerde richting worden afgelegd, waardoor je eigenlijk meteen aan 72 verschillende parcours komt.

Spelers kunnen ook uitkijken naar een uitgebreide single player-campagne, naast de andere speltypen. Deze omvatten onder andere Arena Races, Time Attacks, Last Man Standing en Boss Races om er maar een paar te noemen.

Redout 2 verschijnt op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en PC. Voor iedereen dus!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)