Het nieuwe F1-circuit van Miami geeft zich bloot in trailer en screenshots

F1 22 Formula 1 2022

Dit weekend knallen de F1-bolides over het nagelnieuwe circuit van Miami. Dit stratencircuit werd speciaal aangelegd rondom het Football stadium van de Miami Dolphins en moet garant staan voor heel wat spektakel.

Of dat ook effectief het geval zal zijn, moeten we uiteraard nog afwachten. Maar Codemasters en EA geven alvast een voorproefje met enkele nieuwe screenshots én een trailer van het circuits zoals het te spelen zal zijn in F1 22.

Hou onze website zeker in de gaten, want binnenkort lees je véél meer over onze eerste bevindingen over F1 22!

(Check onder de trailer de screenshots)

F1 22 wordt op 1 juli 2022 uitgebracht voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc via de EA App, Origin, Steam en de Epic Store.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.