Microsoft onthult Doctor Strange In The Multiverse Of Madness custom Xbox Series S en bijhorende controllers

Het feit dat je een Xbox Series S hebt, is op zich al een goede zaak. Maar geef toe, het zou toch cool zijn als je zo’n limited edition console in huis hebt van een populaire game, of waarom niet, film. Nu heeft Microsoft wel een hele vette versie onthuld.

Doctor Strange was op zich al een coole film, maar de opvolger zou nog veel beter zijn. Reden genoeg voor Microsoft om, naar aanleiding van de release van de film op 6 mei, een Doctor Strange In The Multiverse Of Madness gepimpte Xbox Series S en bijhorende controllers te onthullen.

En daar stopt het niet want Xbox heeft vier aangepaste controllers gemaakt op basis van de personages in Doctor Strange in the Multiverse of Madness: Doctor Strange, Scarlet Witch, Wong, en America Chavez. Microsoft zegt dat elke controller kenmerkende en herkenbare onderdelen en texturen van de kostuums van de personages zal bevatten.

Met wat geluk kan je er zelfs eentje winnen! Je kunt meedoen om kans te maken op deze aangepaste Xbox Series S console en alle vier de aangepaste Xbox controllers door de officiële Xbox sweepstakes tweet hieronder te retweeten. Een kleine moeite toch?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)