Geruchten over integratie Ubisoft+ in Xbox Game Pass nemen weer toe

Een flinke poos geleden doken er geruchten op over het feit dat Ubisofts abonnementenservice, Ubisoft+, zou opgenomen worden in Xbox’ Game Pass-service. Die geruchten laten vandaag opnieuw van zich horen.

Of je kan een studio opkopen, zoals Microsoft bijvoorbeeld deed met Activision, of je kan hen overtuigen om hun abonnementenservice te laten integreren in die van jou. Zoals Microsoft bijvoorbeeld deed met EA’s EA Play.

Vandaag klinken de geruchten over de mogelijke integratie van Ubisoft+ in Xbox Game Pass weer wat luider.

Nu Sony ook met een eigen service komt, heeft Xbox er natuurlijk alle baat bij om hun aanbod sterker te maken. En, laat ons eerlijk zijn, door de catalogus van Ubisoft toe te voegen heeft Microsoft toch een pak sterke troeven extra in huis.

Volgens Gaming Leaks en Rumors subreddit, zou Ubisoft+ onderweg zijn naar Xbox Game Pass. Dit gerucht komt van het officiële Ubisoft Nederland account. Toen een persoon vroeg wanneer Ubisoft+ zijn weg naar Xbox Game Pass zal maken, antwoordde het account dat het binnenkort zou moeten gebeuren.

Nog even afwachten dus of dit gerucht waar of onwaar is.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Geruchten over integratie Ubisoft+ in Xbox Game Pass nemen weer toe'

  1. Bovenaan staat met gratis proefperiode dus niet zoals een free EA Play abo, maar mits een extra opleg na die proefperiode?

Reacties zijn gesloten.