Battlefield 2042 en FIFA 22 zijn onderweg naar EA Play (en Xbox Game Pass)

Battlefield 2042

Zoals we allemaal weten, of dat veronderstellen we toch, is Battlefield 2042 gene vette geworden. Ook EA’s FIFA 22 was trouwens geen hoogvlieger. Of dat de reden is? Dat weten we niet. Wat wel de ronde doet is dat beide games onderweg zijn naar EA Play.

Er duiken vandaag meer en meer geruchten op dat zowel Battlefield 2042 als FIFA 22 onderweg zouden zijn naar EA Play. En wie EA Play zegt, die voegt daar in één adem ook Game Pass aan toe aangezien EA Play deel uitmaakt van het Xbox abonnementensysteem.

Bovendien is FIFA 22 een van de PS Plus games voor deze maand, dus lijkt het ons alvast heel waarschijnlijk dat de game ook in Game Pass te vinden zal zijn.

Bovendien verschenen zowel Battlefield 2042 als FIFA 22 met een EA Play banner op de Xbox Game Pass sectie van de Xbox store in verschillende Europese landen, hoewel de games op dit moment nog niet gedownload kunnen worden. Maar het feit dat dit gebeurde is voldoende om aan te nemen dat beide titels eerstdaags op het platform hun opwachting zullen maken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)