Gotham Knights zou niet verschijnen op PS4 en Xbox One

Nu PlayStation 5 en Xbox Series X|S meer ingeburgerd geraken ziet het er naar uit dat heel wat nieuwe games niet meer zullen verschijnen op PS4 en Xbox One. Ook Gotham Knights zou tot dat selecte groepje behoren.

Dat is toch wat iedereen durft af te leiden uit het feit dat de ratings voor de game die werden aangevraagd geen vermelding maken voor de oude(re) consoles.

WB Games heeft nog geen officiële aankondiging vrijgegeven over of de last-gen versies geannuleerd worden, maar als er geen ratings te zien zijn voor PS4 en Xbox One, voorspelt dit niet veel goeds.

Gotham Knights is een open-wereld, actie-RPG die zich afspeelt in de meest dynamische en interactieve versie van Gotham City ooit. Speel alleen of met één andere held, patrouilleer door de vijf verschillende wijken van Gotham en verhinder criminele activiteiten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)