Gelekte screens van Forza Motorsport 8 duiken op

Forza Motorsport was hét antwoord van Microsoft op Sony’s Gran Turismo-reeks. En als je het mij vraagt, een geslaagd antwoord. Nadien kwam ook de Horizon-reeks eraan en was de trein vertrokken. Nu Horizon 5 goed op de rails zit, is het weer de beurt aan Motorsport om zijn ding te doen.

Er zijn namelijk een aantal screens, twee eigenlijk, opgedoken van een vroege versie van Forza Motorsport 8 zo blijkt. Bovendien zouden een aantal bekende Amerikaanse influencers (om de een of andere reden) reeds de kans gehad hebben om met deze vroege versie aan de slag te gaan.

De screenshots werden gepost op het populaire Gaming Leaks and Rumours subreddit en zouden volgens de leaker afkomstig zijn van de Xbox One-versie van het spel.

Wat dus goed nieuws is voor de fans aangezien we er dan van mogen uitgaan dat de game zowel op Xbox One als op Series X|S zal verschijnen. Alleen weten we nog niet wanneer dat het geval zal zijn. We durven er wel van uit te gaan dat de game op dag van release ook speelbaar zal zijn in Game Pass (en op pc).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Gelekte screens van Forza Motorsport 8 duiken op'

  1. Een tijdje geleden dacht ik dat FM8 next-gen only zou zijn maar het is opnieuw cross-gen. Vraag me af wanneer de echte next-gan games gaan komen. Nu kunnen er meer mensen van genieten, wat goed is, maar kijk toch echt uit naar de NG games met eventueel nieuwe game mechanics. The gameplay elementen van The Medium waren daardoor “interessant”.

Reacties zijn gesloten.