Call of Duty: Modern Warfare 2 heeft een officieel logo te pakken

Dit jaar krijgen we een nieuwe Call of Duty die door het leven zal gaan als Modern Warfare 2. Over het hoe, wat, waar en wanneer tasten we nog in het duister. Wat we wel weten, is hoe het officiële log er zal uitzien.

Via Twitter heeft het officiële Call of Duty-kanaal dus het officiële logo voor Modern Warfare 2 bekendgemaakt.

Niets wereldschokkends natuurlijk, maar bon het is weer een kruimel om de fans zoet te houden…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)