Vampire: The Masquerade Bloodhunt nu gratis beschikbaar op PS5

Schuilt er een vampier in jou die ’s nachts graag over de daken loopt op zoek naar een prooi om zijn tanden in te zetten? Dan is Vampire: The Masquerade Bloodhunt helemaal jouw ding.

Vampire: The Masquerade – Bloodhunt neemt de vorm aan van een battle royale-titel die zich afspeelt op de daken en straten van Praag, in de bekende World of Darkness.

Bloodhunt speelt zich af na een bijeenkomst van vampieren in de stad, waarbij spelers een groep vampiers besturen die probeert te overleven in de sektes die Praag hebben geteisterd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)