Disney lost nieuwe trailer voor Chip n’ Dale: Rescue Rangers

Chip n’ Dale zegt u niks? En Knabbel en Babbel wel? Dan zit je toch goed want Knabbel en Babbel is hoe wij hen noemen. Anyway er komt een nieuwe film en we hebben een nieuwe trailer voor die film.

In “Chip ’n Dale: Rescue Rangers” leven Chip en Dale tussen tekenfilms en mensen in het hedendaagse Los Angeles, maar hun levens zijn nu heel anders.

Het is al tientallen jaren geleden dat hun succesvolle televisieserie werd stopgezet, en Chip heeft zich overgegeven aan een huiselijk leven als verkoper van verzekeringen. Dale heeft een CGI-operatie ondergaan en is actief in het circuit van nostalgieconferenties, wanhopig om zijn gloriedagen te herbeleven.

Wanneer een voormalige castgenoot op mysterieuze wijze verdwijnt, moeten Chip en Dale hun verbroken vriendschap herstellen en opnieuw hun Rescue Rangers detective-imago aannemen om het leven van hun vriend te redden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)