This War of Mine: Final Cut komt in mei naar PS5 en Xbox Series X/S

Met de oorlog die nog steeds woedt in Oekraïne is een game als This War of Mine nog steeds ontzettend relevant. Volgende maand komt de Final Cut naar PS5 en Xbox Series X|S.

Deze aangrijpende game die verscheen in 2014, en ontwikkeld werd door de Poolse ontwikkelaar 11 Bit Studios, vertelt het verhaal van een groep burgers die probeert te overleven in het midden van een oorlog die hun hele stad in puin heeft gelegd. En ook daarvan zijn er voorbeelden genoeg vandaag in Oekraïne en de rest van de wereld.

Deze versie van het spel bevat nieuwe verhaalinhoud, geremasterde mappen, verbeterde 4K graphics, UI-verbeteringen, en meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)