Nintendo heeft meer dan 1000 op single-player gerichte Switch-actietitels in de aanbieding

Aaaah, koopjes, daar houden we wel van. Wie niet trouwens? Nintendo Switch gamers die hebben ‘sjans’ want die kunnen vanaf vandaag eens goed zot doen als ze daar zin in hebben.

Tijdens de lente-actie zijn meer dan 1000 games voor de Nintendo Switch in de aanbieding, met kortingen tot 63%*. De actieperiode in de Nintendo eShop begint op donderdag 28 april om 15u00 en eindigt op zondag 8 mei om 23u59.

Sommige topgames zijn voor het eerst in de aanbieding, zoals The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, waarin spelers de oorsprong van het Meesterzwaard kunnen ontdekken, terwijl ze met Mario en zijn trouwe vriend Cappy rond de wereld kunnen reizen in Super Mario Odyssey. In Fire Emblem: Three Houses moeten spelers als Byleth hun studenten leidinggeven, zowel op school als tijdens tactische, turn-based gevechten. De uitbreidingspas levert een nieuw verhaal waarin spelers kennis kunnen maken met het geheime vierde huis van de academie, de Ashen Wolves.

Spelers kunnen in een epische fantasy-wereld duiken in The Elder Scrolls V: Skyrim, terwijl Mario + Rabbids Kingdom Battle dynamische turn-based combat biedt met een onwaarschijnlijk gezelschap helden. Een bundel met Bayonetta en het vervolg Bayonetta 2 is voor het eerst in de aanbieding en laat spelers genieten van een explosieve mix van dynamische actie en sierlijke stijl.

Ga naar de Nintendo eShop of de actiepagina om het volledige aanbod te zien.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)