Rogue Lords is nu verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en Switch

Rogue Lords, de turn-based roguelike, ontwikkeld door Cyanide en Leikir Studio, en uitgegeven door NACON, is nu verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. 

Vanaf vandaag kunnen spelers het achttiende-eeuwse New England en de Salem Witch Trials ook op consoles beleven. Je speelt als de duivel, die is teruggekeerd naar de mensenwereld om zoete wraak te nemen op de Demon Hunters die hem 10 jaar eerder een zware nederlaag toebrachten.

In de game kunnen spelers hun eigen team samenstellen door 3 discipelen te kiezen uit 9 beruchte slechteriken. Door slim gebruik te maken van hun specifieke vaardigheden en hun krachten te combineren, kun je vernietigende aanvallen uitvoeren op de leden van de Sanctua Lumen, een nieuwe sekte die op je volgers jaagt.

Rogue Lords biedt een unieke mix van turn-based gevechten, interactieve gebeurtenissen en de kracht van de Duivel om je eigen regel te bepalen. Verander de energiemeters van je discipelen en tegenstanders, verwisselen bonussen met straffen om een tactisch voordeel te behalen, open portalen naar voorheen onbereikbare plaatsen op de plattegrond en zorg dat interactieve gebeurtenissen in jouw voordeel uitpakken. Om de krachten van het Goede te verslaan, kun je al het Kwaad gebruiken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)