Halo Infinite Season 2 pakt uit met cinematic intro

Op 3 mei gaat Season 2 in Halo Infinite van start. Deze gaat door het leven als Lone Wolves en zal eveneens zes maanden duren. Om ons in de sfeer te brengen serveert 343 Industries ons alvast de cinematic intro.

Season 2 zal gelukkig heel wat nieuwe content bevatten, zoals een gloednieuwe Battle Pass en een vernieuwde shop met gloednieuwe cosmetische items voor Spartans, hun titels, voertuigen en meer.

Reken sowieso op twee nieuwe maps, genaamd Catalyst en Breaker, en een nieuwe spelmodus. Het team belooft dat we in Season 2 de nodige verrassingen mogen verwachten. Maar daarover krijgen we later meer info anders zijn het geen verrassingen meer natuurlijk.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)