Hardcore sci-fi looter shooter Marauders maakt zich op voor exclusieve gesloten pc alpha

Team17 en Small Impact Games laten weten dat hun in ontwikkeling zijnde first-person, space-based, PvPvE looter shooter Marauders, een gesloten PC alpha test krijgt van 4-9 mei.

Vanaf vandaag kan je de game pre-orderen om 10% korting te krijgen op je aankoop, inclusief directe toegang tot de gesloten alpha wanneer deze volgende week lanceert.

Wie een pre-order plaatst, krijgt ook automatisch toegang tot de gesloten pc-bètatest van deze zomer en het cosmeticapakket Space Pirate, dat beschikbaar wordt wanneer Marauders later dit jaar op Steam Early Access en in Game Preview verschijnt.

Tijdens de gesloten PC alpha-test van Marauders kunnen spelers aan de slag met de aankomende hardcore looter shooter en in teamverband of solo deelnemen aan een dieselpunk slagveld in de verste uithoeken van het heelal met maximaal 15 andere spelers.

Tijdens elke wedstrijd kunnen ze vijandige ruimteschepen binnendringen, waardevolle lading bergen, waaronder een arsenaal aan iconische wapens uit de vorige eeuw, en het opnemen tegen andere spelers en AI-tegenstanders in spannende PvPvE-gevechten, allemaal voordat ze kunnen ontsnappen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)