fbpx

Monsterlijk griezelige trailer voor Monstrous

Als ik moet kiezen tussen een horrorfilm met of zonder monsters, dan kies ik voor eentje met monsters. Want van monsters weet ik dat ze niet bestaan. Geesten en andere paranormale toestanden, daar ben ik echt geen fan van, je weet immers maar nooit… (Bewoog mijn nachtlampje nu net van links naar rechts?)

Laura (Christina Ricci – The Addams Family, The Matrix Resurrections), die op de vlucht is voor haar agressieve echtgenoot, rijdt in haar Chevy tezamen met haar 7-jarige zoontje Cody, naar een afgelegen nieuw huis in Californië.

Ze beginnen zich te vestigen, maar onheilspellende telefoontjes geven aan dat Laura’s echtgenoot van plan is hen op te sporen. Ondertussen raakt Cody gefascineerd door het nabijgelegen meer, waar volgens hem een monster op de loer ligt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d