Nieuwe Tales from the Borderlands-game in de maak

In 2014 kwam Telltale Games met Tales from the Borderlands op de proppen. Een episodische game waar de loot en het schieten eens niet centraal stond, maar eentje waar de focus sterk op het verhaal lag. Daarvoor werkte de ontwikkelaar samen met Gearbox Software; een samenwerking die initieel vlot verliep. Al vertoonden de laatste afleveringen scheurtjes in de samenwerking.

Nu blijkt Gearbox Software wél nog degelijk in het concept gelooft, want ze kondigen vandaag aan dat een gloednieuwe reeks in de serie eraan komt. Ditmaal werd niet de hulp van Telltale Games ingeroepen, maar die van 2K Games. De eerste episode zou nog dit jaar verschijnen op pc en alle grote consoles.

Over Telltale Games hoef je je trouwens geen zorgen te maken. Na een mindere periode in 2018 is de ontwikkelaar druk in de weer met de ontwikkeling van The Wolf Among Us 2 die in 2023 verschijnt.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.