Nieuwe Saints Row-trailer legt de focus op het aanpassen van je personages

Als er een franchise is die zichzelf niet al te serieus neemt, en dat bedoel ik in positieve zin, dan is dat wel het bij momenten knotsgekke Saints Row. Ook in deze nieuwe telg, die nog deze zomer in de rekken ligt, kan je weer helemaal uit de bol gaan bij het aanpassen van je personage.

Deep Silver en Volition serveren ons een nieuwe trailer waarin ze de zeer uitgebreide aanpassingsmogelijkheden voor je personages uit de doeken doen.

Maar dat is nog niet alles. De studio trekt deze lijn ook verder door naar zowel je voertuigen als je wapens.

Als je het denkt te kunnen pimpen, dan kan dat…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)