Warzone’s laatste season 3 teaser onthult monsterlijk skelet op Caldera

Wat is er verdorie aan de hand op Caldera in Warzone? Zijn King Kong en Godzilla daadwerkelijk onderweg naar het eiland of is er iets anders gebeurd? Feit is zeker dat er een monsterlijk skelet ligt. Maar van wie is het? En wie is dan de overlevende?

Er komt iets groots naar Caldera…,” lezen we op het officiële Call of Duty Twitter-account, met daarbij nog een nieuwe verhaalteaser voor seizoen 3.

De clip toont black box beelden van een neergestort militair vliegtuig. De beelden bevatten een luchtfoto van een opgraving op Caldera die enkele massieve botten heeft blootgelegd.

De clip eindigt met een monsterlijk gebrul en het vliegtuig dat wordt aangevallen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)