Jane Foster: The Mighty Thor is de nieuwste speelbare superheldin in Marvel’s Avengers

Aan superhelden in het Marvel-universum geen gebrek. En dus kan er in Marvel’s Avengers nog altijd eentje bij. En in dit geval is dit nu Jane Foster: The Mighty Thor.

Met update 2.5 zal Jane Foster: The Mighty Thor haar bijdrage leveren aan de game. Ze zal veel aspecten en vaardigheden gemeen hebben met de bestaande Thor, omdat ze een mededrager is van Mjolnir. Crystal Dynamics belooft echter dat ze ook “elementen zal hebben die duidelijk Jane zijn“.

Het team zal meer details onthullen over Jane als we de release van deze update naderen. Meer dan waarschijnlijk zal dat in de periode rond de release van de film Thor: Love and Thunder in juli gebeuren.

Hieronder nog eens de coole trailer voor die film.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)