Je kan je PS5-controller nu ook via je pc updaten

PlayStation 5 gamers weten dat ze bij sommige updates ook hun DualSense controller even aan met een kabel moeten verbinden met hun console op deze te updaten. Wel dat is niet langer noodzakelijk.

De reden hiervoor is het feit dat je jouw DualSense controller nu ook eenvoudig via je pc kan updaten, dit op voorwaarde dat je systeem op Windows 11 of Windows 10 in 64 bit draait.

Je moet wel eerst het updateprogramma voor de DualSense downloaden, dat doe je snel via de officiële website.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)