Spannende trailer voor horrorthriller Escape the Field

Ik hou wel van films als The Mazerunner, Hunger Games, Cabin in the Woods of, waarom niet Predators. In al die films komen mensen (ongewild) terecht in bizarre situaties waarin ze alles uit de kast moeten halen om te overleven. Dat is ook het geval in deze Escape the Field.

In Escape the Field komt een aantal mensen, tegen hun wil, terecht in een gigantisch maïsveld. De bedoeling is dat ze hieruit weten te ontsnappen. Wat ze echter niet weten is dat het maïsveld vol dodelijke valkuilen en hindernissen ligt. En dat is nog maar het begin…

Escape the Field is een angstaanjagend psychologisch verhaal dat onderzoekt hoe mensen tegen alle verwachtingen in kunnen overleven. Zes vreemdelingen worden wakker in een maïsveld, elk met een voorwerp aan hun zijde. Ze weten niet dat deze voorwerpen hun enige bescherming zullen zijn tegen een dreigend, wreed roofdier.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)