Bloederige en brutale trailer voor The Northman

Vanaf deze week kunnen we in de bioscoop gaan kijken naar The Northman. Als je dat sowieso van plan bent, maar niet goed tegen bloed kunt, dan zou ik toch maar twee keer nadenken. Of je kan al wat oefenen door onderstaande trailer te bekijken.

The Northman is een epische actiefilm van de hand van Robert Eggers (The Witch en The Lighthouse)waarin we in het spoor treden van een jonge Vikingprins die de moord op zijn vader wil wreken.

Dat hij hiervoor niet op een streepje bloed meer of minder kijkt, dat zie je in deze red band trailer.

Check zeker ook deze 20 minuten durende behind the scenes!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)