Tiny Tina’s Wonderlands eerste DLC Coiled Captors verschijnt 21 april

Tiny Tina's Wonderlands

Genoten van Tiny Tina’s Wonderlands en zin in meer? Dat kan, en zelfs al deze week. Nu donderdag, 21 april, verschijnt namelijk de eerste DLC getiteld Coiled Captors.

Coiled Captors begint in Dreamveil Overlook, waar de raadselachtige waarzegster Vesper wacht.

Eeuwen geleden hadden de Coiled Naga de grootste vangst van allemaal: een oude god. Ze hebben het wezen gevangen in het lichaam van een machtige zeewerg met scherpe tanden en een leerachtige huid, en hebben het diep in een ijzige berg gekooid.

Alleen jij hebt de kracht om hem uit zijn vlezige gevangenis te bevrijden, maar dat betekent dat je door winterse woestenijen, dorre ruïnes en ondergelopen spelonken vol vijanden moet waden. 

Coiled Captors bevat:

  • Nieuwe boss “Chums” de Oude God, met vier krachtige vormen die na verloop van tijd vrijkomen. De verhalen van Vesper zijn ontworpen om opnieuw te worden gespeeld, zodat je je vaardigheden kunt testen tegen deze stijgende moeilijkheidsgraad;
  • Nieuwe loot om te verzamelen, inclusief wapens, uitrusting en cosmetische items. Elke keer dat je de steeds angstaanjagendere vormen van de eindbaas verslaat, verdien je Lost Souls waarmee je aan Vesper’s Wheel of Fate kunt draaien. Als je aan dit griezelige apparaat draait, kun je Legendarische wapens, uitrusting en andere voorwerpen verdienen;
  • Nieuwe Chaos Chamber content. Als je Coiled Captors voltooit, voeg je ook de bijbehorende levels en boss toe aan de Chaos Chamber, het eindeloos herspeelbare eindspel van Tiny Tina’s Wonderlands. Hiermee breid je de talloze combinaties voor je gerandomiseerde kerker uit, waardoor elke run nog onvoorspelbaarder wordt.

Onze review al gelezen?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)