Spelen we binnenkort Game Boy Advance-spellen op onze Nintendo Switch?

Kunnen we binnenkort ook Game Boy Advance games spelen op onze Nintendo Switch? Dat zou best wel eens kunnen als de informatie uit dit lek klopt.

Uit een recente Nintendo Switch datamine zou blijken dat Nintendo bezig is met het testen van Game Boy Advance games voor de Switch Online catalogus.

Gisteren raakte namelijk bekend dat Nintendo’s Game Boy-emulator online was gelekt, met daarbij een waslijst aan GBA-spellen die in de (nabije) toekomst naar de Switch Online-service zouden moeten komen.

Natuurlijk is nog niets bevestigd maar de info op Twitter liegt er niet om.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)